Τρόποι Αποστολής

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Creli.gr υποστηρίζει τους εξής τρόπους αποστολής για την καλύτερη διευκόλυνσή σας:    
 

1) Παραλαβή δωρεάν από τα καταστήματά μας

  • Ποιο είναι το κόστος παραλαβής;

Η παραλαβή από φυσικό μας κατάστημα είναι δωρεάν.

  • Πότε μπορώ να το παραλάβω;

Ο χρόνος αποστολής της παραγγελίας είναι από την ίδια ημέρα αν το προϊόν βρίσκεται ήδη στο κατάστημα της επιλογής σας έως και 3 εργάσιμες από την ημέρα της παραγγελίας. Η παραλαβή γίνεται από Δευτέρα έως Σάββατο. Οι ώρες παραλαβής είναι το ωράριο λειτουργίας του εκάστοτε καταστήματος.

  • Πως θα ενημερωθώ για την παραλαβή της παραγγελίας μου;

Μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη θα ενημερωθείτε μέσω SMS και e-mail για την παραλαβή της. Η παραγγελία σας θα παραμείνει στο κατάστημα για 5 εργάσιμες.

 

2.Παραλαβή σε σπίτι/γραφείο σε όλη την Ελλάδα / Κύπρο με εταιρία Courier.

  • Ποιο είναι το κόστος παραλαβής;

Ελλάδα→ Όλες οι παραγγελίες άνω των 180€ έχουν Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες ΜΟΝΟ μέσω eshop! Οι παραγγελίες με αξία μικρότερη των 180€ έχουν κόστος 3,99€.

Κύπρος→ Τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ για αποστολές αξίας άνω των 180€ για παραγγελίες ΜΟΝΟ μέσω eshop, ενώ για παραγγελίες μικρότερης αξίας το κόστος ανέρχεται στα 10,00€.

  • Σε πόσες μέρες θα την παραλάβω;

Ο χρόνος αποστολής της παραγγελίας σας είναι συνήθως 1- 3 εργάσιμες από τη στιγμή της καταχώρησης εφόσον τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα.
Σε κάθε περίπτωση θα σας ενημερώσουμε με προσωπικό μήνυμα (sms/ email) για την πορεία της παραγγελίας σας. 

  • Μπορώ να εντοπίσω την παραγγελία μου? 

Μπορείτε εύκολα με τον κωδικό παραγγελίας που θα σας στείλουμε με προσωπικό μήνυμα (sms/ email) μόλις αναχωρήσει το δέμα σας να παρακολουθήσετε την πορεία της παραγγελίας σας!