Ποιοί είμαστε

Η ιστορία μας….

 

Η εταιρία CRELI ξεκίνησε το 1974 ως μία μικρή οικοτεχνία και σήμερα αποτελεί μία άρτια οργανωμένη μονάδα παραγωγής ηλεκτρικών πινάκων.

 

Η εξέλιξη από το 1974 μέχρι σήμερα υπήρξε ραγδαία, χάρη στη δουλειά των στελεχών της εταιρίας αλλά και στη δική σας υποστήριξη. 

 

Η συνέχεια ήταν ανοδική:

 

Το 1995 ιδρύεται η  ΑΦΟΙ ΚΑΠΑΡΕΛΗ με την προοπτική να εξυπηρετηθούν περαιτέρω οι συνεργάτες της CRELI, και να καλύψει τις ανάγκες τους σε ηλεκτρολογικό υλικό.

 

Το 2000 ξεκινά η εισαγωγική δραστηριότητα των εταιριών CRELI και ΑΦΟΙ ΚΑΠΑΡΕΛΗ με εισαγωγές ηλεκτρολογικού υλικού, δίνοντας έμφαση στην πιστοποιημένη ποιότητα και στην εξυπηρέτηση των απαιτήσεων του αγοραστικού κοινού.

 

Το 2009 πραγματοποιείται εξαγορά υπάρχοντος εργοστασίου παραγωγής ηλεκτρολογικής σωλήνας και  κυτίων στην Αττική, εμπλουτίζοντας με αυτόν τον τρόπο τις δραστηριότητες των εταιριών CRELI και ΑΦΟΙ ΚΑΠΑΡΕΛΗ. Η παραγωγή ηλεκτρολογικής σωλήνας και κουτιών «CRELI» είναι πλέον γεγονός.

 

Μια δεύτερη επένδυση γίνεται το 2009 με την ίδρυση ενός επιπλέον εμπορικού καταστήματος στην περιοχή του Περιστερίου και ένα νέο μέλος γεννιέται με την ίδρυση της εταιρίας ΚΑΠΑΡΕΛΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ.

 

Η συνέχεια αισιοδοξούμε ότι θα είναι περισσότερο ανοδική χάρη στην  εμπιστοσύνη που μας δείχνετε καθημερινά...

 

 

 

Φιλοσοφία CRELI

 

Ο ανθρώπινος παράγοντας και ο σεβασμός στους συνεργάτες αποτελούν το κύριο  χαρακτηριστικό που κυριαρχεί ανέκαθεν στη φιλοσοφία των στελεχών όλων των εταιριών της οικογένειας CRELI. 

 

Αρχή μας είναι ότι η ειλικρίνεια, η ευθύτητα, ο σεβασμός και η εμπιστοσύνη μπορούν και οφείλουν να  αποτελούν βασικό χαρακτηριστικό των επαγγελματικών σχέσεων και αποτελούν βασικό παράγοντα προόδου.

 

Οι εταιρίες CRELI , ΑΦΟΙ ΚΑΠΑΡΕΛΗ, ΚΑΠΑΡΕΛΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ και ΚΑΠΑΡΕΛΗ ΠΛΑΣΤΙΚΑ  είναι οικογενειακές επιχειρήσεις και αυτό το οικογενειακό κλίμα αντικατοπτρίζεται και στις σχέσεις με τους συνεργάτες μας. 

 

Οι συνεργάτες μας είναι αναπόσπαστα μέλη της οικογένειάς μας και θεωρούμε υποχρέωσή μας να είμαστε δίπλα τους ακούγοντας τα αιτήματά τους, αναζητώντας συνεχώς τρόπους βελτίωσης των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχουμε.

Όλες οι εταιρίες της οικογένειας CRELI είναι ελληνικές και φιλοδοξούν πρωτίστως να παραμείνουν ελληνικές συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της οικονομίας της χώρας μας. 

 

Η δεύτερη γενιά έχει ήδη ξεκινήσει να απασχολείται στις εταιρίες και με κληρονομιά την τεχνογνωσία επιθυμεί να φέρει περαιτέρω εξέλιξη και πρόοδο, πιστή στις αξίες που χαρακτηρίζουν την ανοδική πορεία  της εταιρικής οικογένειας CRELI.

 

Όντας οι ίδιοι κατασκευαστές, εισαγωγείς και σημαντικοί πελάτες των προμηθευτών μας, είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε με το λόγο μας την αξιοπιστία των προϊόντων που φέρουν το εμπορικό σήμα CRELI.

 

Η οικογένεια εταιριών Creli είναι αμιγώς ελληνική και δραστηριοποιείται στο χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού από το 1974.

Με δύο εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρολογικού υλικού, οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων και εξειδικευμένο τμήμα ηλεκτρικών πινάκων εξασφαλίζουμε  την άρτια και ποιοτική εξυπηρέτηση των συνεργατών μας.

Στόχος μας η διακίνηση αποκλειστικά αξιόπιστων,  πιστοποιημένων προϊόντων υψηλών προδιαγραφών στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

Φιλοδοξία μας η μέγιστη ικανοποίηση των αναγκών και επιθυμιών σας που αφουγκραζόμαστε εδώ και σαράντα και πλέον χρόνια.

 

 

Καταστήματα

Κατάστημα Αθηνών
Σιώκου 8, Αθήνα ΤΚ 104 43
Τηλέφωνο:
2105147289
Κατάστημα Θηβών
Θηβών 477, Ίλιον ΤΚ 131 21
Τηλέφωνο:
2102617376
Κατάστημα Καλλιθέας
Δημοσθένους 190, Καλλιθέα ΤΚ 176 73
Τηλέφωνο:
2109510190
Εργοστάσιο Παραγωγής
Μεσσήνης 1, Περιστέρι ΤΚ 121 33
Τηλέφωνο:
2105749501